Munkatársaink

Munkatársaink

Ismerje meg a Progdent csapatát!

Kollégáink azon dolgoznak, hogy magas színvonalú, minőségi fogászati szolgáltatásokat nyújtsanak mindenki számára.
progner monika

Dr. Progner Mónika

dentoalveoláris sebész fogszakorvos

2004-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetem fogorvos szakán, 2008 ban szakvizsgáztam dentoalveoláris sebészetből.

Gyermekkori vágyam volt, hogy orvos legyek, gyógyíthassak, segítsem a betegséggel küszködő embereknek. Még ne tudtam pontosan azt, hogy milyen irányba induljak, az egyetem első évében egyre jobban vonzódtam a szájsebészet felé. Végül is ezt a szakirányt választottam.

Szeretek az emberekkel foglalkozni, megoldást találni a problémájukra. Minden esetben komplex kezelést kap a betegem, aki megtisztel a bizalmával.

Nem a „fogat”, hanem az egész embert látom, igyekszem mindenkivel személyes, közvetlen kapcsolatot kialakítani. Nincs is jobb érzés, mint mikor a páciens nem csak elégedetten, hanem boldogan is távozik a székből, kipipálva azt a félelmet, melyet korábban a fogorvossal szemben érzett. Várom szeretettel minden régi és új páciensemet. Forduljon hozzám bizalommal.

bedone kokas ildiko

Bedőné Kokas Ildikó

szakasszisztens

1990-ben végeztem, mint fogászati asszisztens. Jó érzéssel tölt el, amikor sikerül a páciensek gondalataiban élő tévhiteket eloszlatnom, a félelmet, szorongást oldanom. Életünk jelentős részét töltjük munkában, ezért kiemelkedően fontos, hogy azt tegyük amit szeretünk, olyan közegben, ahol jól érezzük magunkat. A Progdent Kft.-ben mindez adott, így szívesen járok dolgozni.

A rendelőnk

Zalaegerszeg, Kossuth u. 50. fszt. 2.

Nyitvatartás:

H-P: 08.00 - 16.00
(+36) 20 369 3613
info@progdent.hu